Каталог файлів

Головна » Файли » Шкільна документація


Методичні рекомендації по приготуванню страв для шкільних кухарів
[ Викачати (81.8 Kb) ] 27.10.2010, 18:27
Методичні рекомендації по приготуванню страв для кухарів

Категорія: Шкільна документація | Додав: BOSS | Теги: процес харчування у школі, харчування у школі, Методичні рекомендації по приготува, страви на кухні, рекомендації кухарю школи, приготування страв
Переглядів: 4312 | Завантажень: 1931
Всього коментарів: 0
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна документація [10]
Музичні матеріали [2]
Сценарії [2]
Охорона праці в школі [6]
З досвіду [2]
Методичні матеріали [9]
Нормативна база [142]
Пошук
Останні публікації
Останні теми на форумі
  • переведення директора на посаду вчителя (2)
  • Збільшення пенсійного віку. (22)
  • Зменшення кількості предметів у школі (10)
  • Харчування в школі (5)
  • Електронні системи - журнали, щоденники - в школі (6)

  • Наше опитування
    Чи будуть ближчим часом реальні реформи в середній освіті?
    Всього відповідей: 167
    Партнери
    Статистика сайту


    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0